La Via Marina rep la distinció xacobea de la Orden del Camino de Santiago

dijous 9 maig 2019

La Via Marina rep la distinció xacobea de la Orden del Camino de Santiago

L’acte de lliurament del prestigiós segell va tenir lloc el passat divendres, 3 de maig, al campanar de l’església de Sant Jaume

El passat divendres, 3 de maig, va tenir lloc l’acte d’entrega de la distinció jacobea a la Via Marina del Camí de Sant Jaume. L’acte va comptar amb autoritats maresmenques, i també amb l’assistència de representants gallecs, que es van traslladar fins aquí per a l’ocasió. El guardó es va entregar a l’església de Sant Jaume i al seu campanar. Seguidament, el grup es va desplaçar fins a la sala Ainaud de Lasarte, on el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, l’Ajuntament de Sant Pol de Mar i la Orden del Camino de Santiago van intercanviar presents i també algunes paraules. Finalment, el vicepresident executiu i portaveu de la Orden del Camino de Santiago va signar el llibre d’honor de la localitat.

L’acte va comptar amb la participació de Joaquim Arnó, Comanador de l’Ordre del Camí de Sant Jaume de Catalunya i president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme; l’alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido; Fernando Brea, cavaller de l’Ordre del Camí de Sant Jaume a Catalunya; Joaquim Rosa, president de la Federació de les Associacions dels Amics del Camí de Sant Jaume de Catalunya; Alejandro Rubín, vicepresident executiu i portaveu de la Orden del Camino de Santiago; Ricardo Duran, president de la Feria internacional de Galicia i, finalment, Emma González, dama directora de comunicació de la Orden del Camino i consellera del Clúster de Turismo de Galicia.

Comparteix