​Ja és Temps de Maduixes!

divendres 26 abril 2019

​Ja és Temps de Maduixes!

Fins a 12 municipis participaran en aquestes jornades gastronòmiques basades en el preuat producte maresmenc. Les activitats, de tot tipus i per a tots els gustos, s’allargaran fins al 2 de juny. 

Aquest dissabte, 27 d’abril, maresme una nova edició de les jornades gastronòmiques “Temps de Maduixes” del Maresme. Aquest esdeveniment, organitzat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i del Consell Comarcal del Maresme, ofereix una programació rica en activitats i propostes de tot tipus, basades en un dels seus productes més singulars: les maduixes del Maresme. El programa s’allargarà fins al 2 de juny, i durant aquest temps podreu gaudir de la degustació de menús i plats elaborats amb maduixa del Maresme en restaurants, comprar exquisideses a comerços artesanals i omplir el cistell directament de productors.

Enguany, fins a 12 municipis hi participen: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Calella, Canet de Mar, Mataró, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Santa Susanna i Vilassar de Dalt. No us perdeu, les fires de les maduixes tindran lloc, en concret, a: Sant Cebrià de Vallalta (28 d’abril); Canet de Mar i Sant Iscle de Vallalta (5 de maig); Sant Pol de Mar (11 i 12 de maig) i Arenys de Munt (12 de maig). Les jornades  finalitzen el dia 2 de juny coincidint amb el cap de setmana de portes obertes de la pagesia: “Benvinguts a pagès”.  Al Maresme hi haurà més de 25 explotacions i activitats per descobrir.

Aprofiteu i descobriu els secrets del Maresme a partir d’uns dels seus béns més preuats: la maduixa.

Consulteu tot el programa aquí.
 

Comparteix