El Maresme serà present al Mercat d’Escapades a Catalunya

dimarts 30 abril 2019

El Maresme serà present al Mercat d’Escapades a Catalunya

L’esdeveniment organitzat per l’Agència Catalana de Turisme tindrà lloc del 3 al 5 de maig al Passeig Lluís Companys de Barcelona (Arc de Triomf)

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme estarà a la zona de Vacances en Família amb l’eslògan “Vine a descobrir l'essència del Maresme” promocionant la comarca com a destí turístic i donant a conèixer els atractius del Maresme i les propostes per fer en família.

El Mercat d’Escapades és una bona oportunitat per donar a conèixer i promocionar l’oferta del Maresme al públic de proximitat de Barcelona i rodalies. Una de les propostes estrella serà La increïble guia de la iaia del Maresme, una guia pensada per conèixer la comarca amb els més petits a través de 10 rutes, enigmes, reptes i passatemps.

A la fira, hi trobareu propostes de tot tipus per planificar la vostra escapada, a més d’activitats, tallers, actuacions, i Àrea gastronòmica. Animeu-vos a participar també al “Joc de la ruleta” on podreu optar a guanyar premis oferts per les empreses i destinacions participants, entre les quals també hi ha el Maresme!

Podreu seguir tota l’actualitat de l’esdeveniment i compartir les vostres sensacions a les xarxes socials, amb l’etiqueta #MercatdEscapades. Per a més informació consulteu la pàgina oficial del Mercat d’Escapades.
 

Comparteix