Es fan públics els guanyadors del període d’hivern del II Concurs de Fotografia de Turisme del Maresme

dijous 11 abril 2019

Es fan públics els guanyadors del període d’hivern del II Concurs de Fotografia de Turisme del Maresme

Els guanyadors d’aquesta primera fase, #hivernalmaresme, són els usuaris @annaortegaalarcon; @felipoween_bravo i @tonilopez3

El passat dimecres, 3 d’abril, es van escollir els guanyadors de la primera fase del II Concurs de Fotografia de Turisme del Maresme, corresponent a l’estació d’hivern. Un jurat format per personal tècnic del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i un fotògraf professional, van escollir les tres fotografies guanyadores del període d’hivern. Els guanyadors són els usuaris @annaortegaalarcon (1r premi amb una foto del Castell de Santa Florentina); @felipoween_bravo (2n premi amb una foto de Premià de Mar) i @tonilopez3 (3r premiat amb una foto de Santa Susanna).

Els premis d’aquesta edició hivern han estat una nit per a dues persones a l’Hotel Neptuno de Calella***,  un lot de productes gastronòmics de Vilassar de Dalt valorat en 60 euros i un pack de marxandatge de la Nau Gaudí de Mataró.
Al concurs hi poden participar persones aficionades o professionals. Es tracta d’una acció promocional que el Consorci repeteix, després d’una primera edició amb èxit de participació. La iniciativa vol donar a conèixer els millors racons de la comarca al llarg de les diferents estacions de l’any, atractius patrimonials, espais emblemàtics, actius naturals, festes, gastronomia i paisatges, entre altres.
El total de 12 fotos guanyadores (tres per estació de l’any) s’utilitzaran per editar un calendari del 2020 en format paper. També serviran per fer difusió dels espais de la comarca a través dels diferents suports comunicatius del Consorci: pàgina web, xarxes socials i material promocional.

Us animem a participar a l’edició de primavera
Els participants haureu de fotografiar un racó del Maresme, pujar la foto al vostre compte d’Instagram o al perfil de Facebook, i etiquetar-la amb el hashtag #primaveraalmaresme. També s’hauran d’etiquetar les empreses que han ofert premi (veure les bases). Cada participant haurà de guardar les fotos originals amb alta resolució, perquè en cas de ser una de les fotografies guanyadores, es demanarà la foto en alta resolució per a ser publicada al calendari en format paper.
Les estacions, amb les dates de participació i els hashtags corresponents, són les següents: primavera, del 22 de març fins al 21 de juny (#primaveraalmaresme); estiu, del 22 de juny fins al 22 de setembre (#estiualmaresme) i, finalment, tardor, del 23 de setembre fins al 20 de novembre de 2019 (#tardoralmaresme). 

Podeu consultar les bases de participació aquí.

     
 

Comparteix