​El Maresme estarà present a les fires Festa Alícia’t i Feria Bebé aquest mes d’abril

dimarts 2 abril 2019

​El Maresme estarà present a les fires Festa Alícia’t i Feria Bebé aquest mes d’abril

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme serà present a Feria Bebé i a Festa Alícia’t amb la finalitat de posar en valor el Maresme i els actius més destacats de la comarca

Sota la marca Costa Barcelona, el Maresme estarà representat aquest mes d’abril als aparadors de dues fires especialitzades en turisme gastronòmic i familiar. En concret, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme participarà a la Festa Alícia’t, l’esdeveniment gastronòmic de les comarques de Barcelona, que se celebrarà aquest cap de setmana 6 i 7 d’abril a Mont Sant Benet (Sant Fruitós del Bages), i també a Feria Bebé a Barcelona, un punt de trobada entre els sectors del nadó, la infància i la maternitat (13 i 14 d’abril).
 
El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, junt amb la Xarxa de Productes de la Terra-Maresme, participarà a la Festa Alícia’t, que arriba a la seva setena edició. A l’espai Córner Barcelona És Molt Més, es presentaran les diferents propostes de turisme gastronòmic de cada comarca. El Maresme ha convidat l’àvia Remei i la iaia Coia, que juntes presentaran La increïble guia de la iaia del Maresme i prepararan en directe un batut de maduixa.
 
A més, el cap de setmana del 13 i 14 d’abril, el Maresme tornarà a estar representat per aquest Consorci a l’edició barcelonina de Feria Bebé. Ens trobareu a l’espai Barcelona és molt més, sota la marca Costa Barcelona. Més concretament, a l’estand de Catalunya amb l’Agència Catalana de Turisme. Aquesta acció, que es celebra a la de Fira de Barcelona (Pavelló 8), acull les destinacions que tenen el segell Platja en Família, 4 d’elles al Maresme (Calella, Santa Susanna, Pineda de Mar i Malgrat de Mar).
 

Comparteix