És temps de pèsol al Maresme!

dimarts 26 febrer 2019

És temps de pèsol al Maresme!

Del 3 de març al 28 d’abril tindrà lloc, un any més, la campanya turística i gastronòmica “Temps de Pèsols”, impulsada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa, novament, una campanya per difondre les activitats gastronòmiques, els restaurants i els productors vinculats amb el pèsol al Maresme. Es tracta de “Temps de Pèsols”, una iniciativa que promocionarà tots els esdeveniments, actes, festes, activitats i experiències relacionats amb la perla verda de la comarca.

D’aquesta manera, a Caldes d’Estrac es podrà gaudir durant els mesos de març i abril de la 25ena Pesolada que s’iniciarà el dia 3 de març amb la Ruta Gastronòmica de la tapa del pèsol. Del 12 al 14 d’abril Sant Andreu de Llavaneres celebra la 20a Festa del Pèsol Garrofal i  tot l’abril es podrà gaudir de la 20a Mostra Gastronòmica del Pèsol Garrofal i la Coca de Llavaneres. A Mataró, del 14 de març al 28 d’abril es podrà gaudir de les  XXII Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró Pèsols amb sèpia i patates. El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme edita un  llibret promocional que difon els esdeveniments gastronòmics que s’hi celebren. A més, en el document també hi apareixen restaurants d’ Arenys de Mar, d’Argentona,  de Canet de Mar, d’El Masnou, Sant Pol de Mar i Sant Vicenç de Montalt,  que serviran plats i cuina basada en el pèsol i productors de tota la comarca.  Podreu localitzar el restaurant que us queda més a prop a través d’un QR.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme no només convida tothom a participar en els esdeveniments gastronòmics del pèsol, sinó a gaudir de tots els actius que ofereix el Maresme. Segons el president de la institució, Joaquim Arnó: “el pèsol és un dels exemple de la riquesa  gastronòmica del nostre territori”. Arnó convida els visitants a “viure al màxim de l’experiència maresmenca. Ara arriba la primavera i el bon temps que, sumats a tots els encants de la comarca, fan del Maresme un indret imprescindible”.
I després del pèsol, al Maresme, arriba un altre dels productes destacats, la maduixa. Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme es realitzarà difusió dels esdeveniments i activitats relacionades. Ben aviat en tindreu notícies.
Seguiu tota l’actualitat de la campanya a les xarxes socials, amb l’etiqueta #pesolsdelmaresme.

 

Comparteix