El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme organitza la II Caminada Popular de la Via Marina del Camí de Sant Jaume

divendres 22 febrer 2019

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme organitza la II Caminada Popular de la Via Marina del Camí de Sant Jaume

 

 

Inscripcions gratuïtes aquí fins al 7 de març 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme organitza, el dissabte dia 9 de març, la II Caminada de la Via Marina, amb la col·laboració del Centre Atlètic Laietània, el Consell Esportiu del Maresme i els ajuntaments implicats. L’esdeveniment pretén promocionar la ruta del Camí de Sant Jaume, que ressegueix la costa maresmenca, i alhora fomentar la pràctica esportiva a la comarca.

Dels sis trams que conformen la ruta de la Via Marina del Camí de Sant Jaume (que uneixen les ciutats de Girona amb Barcelona), la caminada recorrerà els 25 km del cinquè. Iniciarà el recorregut al Passeig de Marina (Tecnocampus Mataró) a les 8.30 h del matí i passarà pels municipis de Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat i Badalona pel passeig marítim, finalitzant al passeig de la Rambleta amb la llera del riu Besòs.

Malgrat la distància, es tracta d’un itinerari planer sense massa dificultat tècnica, de manera que s’hi pot inscriure tothom qui ho desitgi, independentment de la seva forma física.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar en línia a través del portal web www.costadebarcelonamaresme.cat fins al dia 7 de març.

Comparteix