Participa en el II Concurs de Fotografia de Turisme del Maresme 2019

dilluns 23 setembre 2019

Participa en el II Concurs de Fotografia de Turisme del Maresme 2019

Com a principal novetat, enguany la participació es podrà fer per estacions de l’any

 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha posat en marxa el Concurs de Fotografia de Turisme del Maresme de l’any 2019. El concurs, que arriba a la segona edició, és de caràcter gratuït i està dirigit al públic en general. Hi poden participar persones aficionades o professionals, sempre que siguin majors d’edat.

Es tracta d’una acció promocional que el Consorci repeteix, després d’una primera edició amb èxit de participació. Té l’objectiu de donar a conèixer els millors racons de la comarca al llarg de les diferents estacions de l’any, atractius patrimonials, espais emblemàtics, actius naturals, festes, gastronomia i paisatges, entre altres.

Un jurat format per personal tècnic del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i un fotògraf professional, escolliran un total de 12 fotografies (tres per estació), que seran premiades. Aquestes 12 fotos guanyadores s’utilitzaran per editar un calendari del 2020 en format paper. Tanmateix serviran per fer difusió dels espais de la comarca a través dels diferents suports comunicatius del Consorci: pàgina web, xarxes socials i material promocional.
 
Com hi puc participar?

La temàtica és lliure, i l’única condició és que la fotografia ha d’estar centrada en algun racó de la comarca del Maresme, que podrà ser realitzada mitjançant càmera digital, dispositiu mòbil o tauleta. A més, s'admetrà qualsevol tractament digital. Els participants hauran de realitzar una fotografia en un racó del Maresme, pujar-la al seu compte d’Instagram o al perfil Facebook, i etiquetar-la amb el hashtag corresponent al període presentat. També s’hauran d’etiquetar les empreses que han ofert premi. El límit de fotografies per concursant serà de 4 peces. Cada participant haurà de guardar les fotos originals amb alta resolució, perquè en cas de ser una de les fotografies guanyadores, es demanarà la foto en alta resolució per a ser publicada al calendari en format paper.
Les estacions, amb les dates de participació i els hashtags corresponents, són les següents: hivern, del 8 de febrer fins al 21 de març de 2019 (#hivernalmaresme); primavera, del 22 de març fins al 21 de juny (#primaveraalmaresme); estiu, del 22 de juny fins al 22 de setembre (#estiualmaresme) i, finalment, tardor, del 23 de setembre fins al 20 de novembre de 2019 (#tardoralmaresme).
 
En el cas que la fotografia sigui una de les premiades, l’organització es posarà en contacte amb la persona guanyadora a Instagram o Facebook, a través d’un missatge privat. Si no hi ha resposta per part del guanyador/a en el període de 10 dies, el jurat passarà a fer el nomenament d’un altre guanyador.
 
S’hauran d’etiquetar les empreses que han ofert premi. Els premis, per estacions, són els següents:
 
A l’hivern:

 • Una nit per a dues persones en allotjament i esmorzar, en cap de setmana de l’1 d’abril al 7 de maig (excepte Setmana Santa), a l’Hotel Neptuno de Calella (Empresa distingida amb el Compromís per la Sostenibilitat Biosphere).
 • Un lot de productes gastronòmics de Vilassar valorat en 60 €, de l’Ajuntament Vilassar de Dalt.
 • Un pack de llibreta, 2 llapis i goma de la Nau Gaudí, de l’Oficina de Turisme de Mataró (distingida amb el Compromís per la Sostenibilitat Biosphere).

A la primavera:

 • Una nit per dues persones amb un tastet de cortesia i copa de vi a l’Hostal Burriac d’Argentona.
 • Pack de productes artesanals del Patrimoni Cultural de Santa Susanna, de l’Oficina de turisme de Santa Susanna.
 • Dos green-fees per la temporada de primavera del Golf Llavaneres. Aquests greenfees es podran utilitzar de dimarts a divendres. 

A l’estiu:

 • Una estada per a dues persones amb esmorzar a l’Hotel Sa Voga d’Arenys de Mar (Empresa distingida amb el Compromís per la sostenibilitat Biosphere). Vàlid en temporada baixa, del 15 de setembre al 15 de juny excepte ponts o festius (no ponts ni del 15 de juny al 15 de setembre).
 • Visita guiada amb taller de tast de 3 vins per a dues persones Celler Alella Vinícola (Alella).El val de regal es pot fer servir qualsevol dissabte no festiu, és per a dues persones i cal fer reserva prèvia. Té una validesa d'un any.
 • Un tastet en catamarà per 2 persones (sortida d'1 hora), a la Base Nàutica d’Arenys de Mar

A la tardor:

 • Entrada per a dues persones per visitar la Casa Domènech i Muntaner de Canet de Mar.
 • Una experiència enoturística per a dues persones al territori DO Alella Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella
 • Una sortida en funií a Sant Ramon Bricbarca
Comparteix