Empreses, serveis i destinacions del Maresme, ja us podeu adherir a Biosphere 2019!

dijous 24 gener 2019

Empreses, serveis i destinacions del Maresme, ja us podeu adherir a Biosphere 2019!

Es tracta d’un segell de turisme sostenible que té per objectiu fomentar un model inclusiu, obert, modern i respectuós amb el medi ambient i diferents àmbits socials

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha iniciat el procés d’inscripció per tal que les empreses, serveis i destinacions de la comarca puguin adherir-se al Compromís per a la sostenibilitat BIOSPHERE 2019. El Biosphere és un segell de turisme sostenible de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR) coordinat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona des de l’any 2017 i gestionat, al Maresme, pel Consorci de Turisme.

L’any 2018, s’han distingit 56 entitats: allotjaments, serveis de l’administració pública, restaurants, agències, espais i platges, entre d’altres. D’aquesta manera, des de la institució es treballa per incentivar entitats de tots els municipis de la comarca a participar en l’edició del BIOSPHERE 2019, i així fomentar un model de turisme sostenible, en el qual es posa en valor el creixement econòmic, inclusiu i respectuós amb el medi ambient i la societat.

Les entitats interessades poden assistir a una de les sessions informatives, on es presentarà el projecte i es convidarà a formar-ne part. La primera d’aquestes jornades tindrà lloc el 4 de febrer, de 10 a 12 h a l’Auditori de la Casa del Marquès del Masnou. La segona, el 5 de febrer, també de 10 a 12 h al Museu del Turisme de Calella.

Més informació i inscripcions a https://buff.ly/2DJLw2p
 
 

Comparteix