Gente que viene y bah: una pel·lícula molt maresmenca

divendres 18 gener 2019

Gente que viene y bah: una pel·lícula molt maresmenca

La pel·lícula, estrenada recentment, s’ha rodat majoritàriament a la comarca, en les poblacions d’Argentona, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar i Sant Vicenç de Montalt

Aquest divendres, 18 de gener, s'ha estrenat a l’Estat espanyol la pel·lícula Gente que viene y bah, rodada majoritàriament al Maresme (Argentona, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar i Sant Vicenç de Montalt). La filmació ha tingut lloc en altres punts del territori català, com Barcelona, Garraf, l’Hospitalet i Tossa de Mar.

No és difícil imaginar que el mar i el paisatge de costa tindran un gran protagonisme en el llargmetratge. El film, dirigit per la guanyadora d’un Goya, Patrícia Font, explica la història de Bea (Clara Lago), una jove i talentosa arquitecta a la qual a la vida tot li va bé, fins que descobreix que la seva parella li ha sigut infidel. Després d’això, decideix que és hora de tornar a casa i retrobar-se amb la seva família.

El Maresme Film Commission, és un servei que està a disposició del sector audiovisual amb la voluntat de promoure i facilitar rodatges a tot el Maresme. El MFC és una iniciativa que neix del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i que, sota el paraigua de la Catalunya Film Commission, suposa un factor clau per potenciar l’audiovisual català i, al mateix temps, contribueix a convertir el Maresme en un plató dins del mapa de l’audiovisual.

Comparteix