Es lliuren els premis del I Concurs de fotografia #raconsdelmaresme

dimarts 18 Desembre 2018

Es lliuren els premis del I Concurs de fotografia #raconsdelmaresme

El Consorci agraeix la participació a les 120 persones que han enviat fotografies i format part d’aquesta primera edició del concurs 

Dimarts 18 de desembre ha tingut lloc l’acte de lliurament de premis del I Concurs de fotografia #raconsdelmaresme. En total, han guanyat 13 fotografies que van concursar per mitjà dels perfils socials de Facebook i Instagram, les quals s’han utilitzat per editar un calendari per a l’any vinent en format paper –12 fotografies per als 12 mesos de l’any, més la fotografia de portada. El jurat ha estat format per Joan Maria Arenaza, Marga Cruz i Manel Cuesta, tots tres fotògrafs professionals.

Pel que fa als premis, han tingut recompensa els tres primers classificats: el primer guanyador (l’usuari “raulfilmmaking”), s’endú un sopar i una estada d’una nit al Vila Arenys Hotel (Arenys de Mar) per a dues persones i 5 exemplars del calendari. El segon guanyador (la usuària “marta_alberti_”), una estada d’una nit amb esmorzar per a dues persones a Cabanes Dosrius i 5 exemplars del calendari. I el tercer guanyador (l’usuari “bedepenya”), una ruta modernista guiada a Puig i Cadafalch per a dues persones (Mataró-Argentona) i 5 exemplars del calendari.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va posar en marxa, aquest estiu, el I Concurs de fotografia #raconsdelMaresme 2018, amb l’objectiu de donar a conèixer els millors racons de la comarca, atractius patrimonials, espais emblemàtics, actius naturals, festes i paisatges, entre d’altres. Els participants, aficionats o professionals majors d’edat, van haver de realitzar una fotografia en un racó del Maresme, pujar-la al seu compte d’Instagram o Facebook i etiquetar-la amb el hashtag #raconsdelmaresme. A més, van haver d’etiquetar les empreses i entitats que ofereixen els premis als guanyadors: Vila Arenys Hotel, Cabanes Dosrius i l’Ajuntament de Marató.

Comparteix