El Consorci de Turisme del Maresme serà punt de venda del Calendari Solidari 2019 dels Mossos d’Esquadra

divendres 16 novembre 2018

El Consorci de Turisme del Maresme serà punt de venda del Calendari Solidari 2019 dels Mossos d’Esquadra

Aquest projecte impulsat pel cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat té com a objectiu recaptar diners per a la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer. El preu de venda de cada exemplar és de 5 euros.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme serà punt de venda del Calendari Solidari 2019 dels Mossos d’Esquadra. És la cinquena edició d’aquesta iniciativa i tot el que es recapti es destinarà als malalts d'Alzheimer i als seus familiars. En concret, es lliurarà a la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC), que agrupa totes les Associacions de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (AFA), amb l'objectiu de millorar l’assistència als afectats d’aquesta malaltia i donar suport als seus familiars i cuidadors.
 
L’edició 2019 del Calendari Solidari recull algunes de les principals festes i tradicions populars catalanes, de gran arrelament a la cultura i història del país, atorgant el protagonisme al vincle entre Mossos i els afectats per la malaltia i les seves famílies. El Maresme hi és present ja que el mes de juny del calendari està dedicat a les Puntaires d'Arenys de Mar al Centre Cultural Calisay, en motiu de la Fira internacional de les puntes d’Arenys de Mar.
 
El preu de venda de cada exemplar és de 5 euros i el calendari de paret l’acompanya també un altre més petit en versió de sobretaula.
 
Per poder disposar dels vostres exemplars, us podeu acostar a les nostres oficines a Mataró, local Maresme Centre Negocis, cantonada N-II amb Avinguda Jaume Recoder, en horari de 8:30 a 14:30h de dilluns a divendres. També podeu trucar al 93 741 11 61 i reservar-los!

Comparteix