La revista i tv portuguesa Volta ao Mundo visita el Maresme

divendres 28 setembre 2018

La revista i tv portuguesa Volta ao Mundo visita el Maresme

Els periodistes han gaudit d’una ruta modernista per la ciutat de Mataró i d’una visita enoturística en un celler de la DO Alella

L’Agència Catalana de Turisme ha organitzat un nou trip per donar a conèixer el territori a professionals del sector del turisme, en aquest cas, a membres de la revista i tv portuguesa Volta ao Mundo.
Des de l’11 de setembre els participants han visitat la capital barcelonina, les Terres de l’Ebre, la Costa Daurada, la Costa Barcelona, Vic, Girona, la Costa Brava, i fins a arribar al Maresme. En concret, el dijous 20 de setembre els membres de la revista Volta ao Mundo van visitar Mataró a través d’una ruta guiada pels espais modernistes amb l’objectiu de contemplar i conèixer els diferents edificis del llegat de Josep Puig i Cadafalch i Antoni Gaudí, com ho són la Casa Coll i Regàs i la Nau Gaudí respectivament. A mitja tarda, els periodistes es van dirigir a Alella, on van fer una visita a la DO Alella, concretament al Celler Alta Alella, i van gaudir d’un tast de vins entre vinyes. L’endemà, l’equip es va dirigir cap a Montserrat, on van donar per finalitzat el seu trip.

Comparteix