La Costa de Barcelona-Maresme, protagonista en un mitjà alemany

dimarts 18 setembre 2018

La Costa de Barcelona-Maresme, protagonista en un mitjà alemany

El fotògraf i periodista alemany especialitzat en turisme nàutic, Dieter Wanke, visita Mataró, Sant Andreu de Llavaneres i Arenys de Mar per a l’elaboració d’un article per la revista BOOTE

La Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme, amb la col·laboració del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, han organitzat un viatge en què hi està participant el fotògraf i periodista alemany especialitzat en turisme nàutic, Dieter Wanke. L’objectiu d’aquest press trip és la posterior publicació d’un article a la revista alemanya BOOTE Magazin, especialitzada en turisme nàutic, posant en valor l’oferta nàutica, ecoturística, gastronòmica i cultural de la nostra costa. El recorregut d’aquest viatge, que va començar el divendres 14 i té previst acabar el divendres 21 de setembre, inclou la visita a diversos pobles i ciutats de la costa catalana amb l’objectiu de reunir tot el material necessari per a l’elaboració del reportatge. 
 
Després de passar per Vilanova i la Geltrú i Sitges (Garraf) durant el dissabte 15 i diumenge 16 de setembre, Wanke es va dirigir cap a la comarca del Maresme, en concret a Mataró, on va capturar els punts d’interès culturals més importants de la ciutat. Alguns d’aquests espais van ser el Port de Mataró; el club de navegació Fanautic; i la Nau Gaudí, una obra dissenyada per Antoni Gaudí i declarada bé cultural d'interès nacional construïda com a nau de blanqueig de la fàbrica de filatura.
 
Posteriorment, es va dirigir a Sant Andreu de Llavaneres, on el periodista va visitar el Club Nàutic El Balís, situat en un entorn idíl·lic gràcies a la seva situació privilegiada dins la Costa de Barcelona-Maresme. Abans d’abandonar una de les terres més singulars de la costa catalana mediterrània, Wanke va fer una parada a Arenys de Mar, on va poder conèixer el seu Club Nàutic, gaudir dels llocs més especials de la vila i capturar panoràmiques de la població.
 
“És un honor que professionals de la comunicació d’altres països s’interessin pel nostre territori i vinguin a conèixer els nostres principals atractius. Accions com aquesta ajuden a donar a conèixer i enfortir el Maresme, un dels referents de la costa catalana”, ha explicat el president del Consoci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó.

Comparteix