Obert el I Concurs de fotografia #raconsdelmaresme 2018

dijous 2 agost 2018

Obert el I Concurs de fotografia #raconsdelmaresme 2018

Si ets un apassionat o apassionada de la fotografia i del Maresme, fes una foto d’algun racó de la comarca, puja-la als teus comptes d’Instagram o de Facebook i guanya fantàstics premis! Tens fins al 30 de setembre per fer-nos arribar el teu racó preferit!

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme posa en marxa el I Concurs de fotografia #raconsdelMaresme 2018 amb l’objectiu de donar a conèixer els millors racons de la comarca, atractius patrimonials, espais emblemàtics, actius naturals, festes i paisatges, entre d’altres. S’escolliran un total de 13 fotografies, les quals s’utilitzaran per editar un calendari per a l’any vinent en format paper –12 fotografies per als 12 mesos de l’any, més la fotografia de portada-. La inscripció al concurs és gratuïta.

El termini de presentació de les obres és fins al diumenge 30 de setembre a les 23.55h. La selecció de les propostes guanyadores es farà entre el 3 i el 5 d’octubre i, finalment, el veredicte final es publicarà entre el 8 i l’11 d’octubre. Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic o bé un perfil a Facebook.

Els participants, aficionats o professionals majors d’edat, hauran de realitzar una fotografia en un racó del Maresme, pujar-la al seu compte d’Instagram o Facebook i etiquetar-la amb el hashtag #raconsdelmaresme. A més, s’haurà d’etiquetar a les empreses que ofereixen els premis als guanyadors i que són:

Les imatges que es presentin poden ser capturades mitjançant càmera digital, dispositiu mòbil o tauleta i s'admetrà qualsevol tractament digital. Es limita a un màxim de quatre les fotografies per autor i aquestes hauran de ser inèdites, sense que hagin estat mai presentades ni premiades en cap altre concurs, ni en edicions anteriors de concursos organitzats pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Cada participant haurà de tenir guardades les fotos originals amb alta resolució, perquè en cas de ser una de les fotografies guanyadores, es demanarà la foto en alta resolució per a ser publicada al calendari en paper. Cada foto publicada al calendari tindrà el nom del seu autor/a al peu de la imatge o a la mateixa pàgina. En el cas que la fotografia sigui una de les premiades, l’organització es posarà en contacte amb les persones guanyadores mitjançant el seu perfil a Instagram @costabcnmaresme o facebook www.facebook.com/costabcnmaresme a través d’un missatge privat. Si no hi ha resposta per part del guanyador/a en el període de 10 dies, el jurat passarà a fer el nomenament d’un altre guanyador.

Pel que fa als premis, seran els següents:

  • 1r premi: sopar i una estada d’una nit al Vila Arenys Hotel (Arenys de Mar) per a dues persones (temporada baixa)* + 5 exemplars del calendari
  • 2n premi: estada d’una nit amb esmorzar per a dues persones a Cabanes Dosrius (Canyamars-Dosrius) + 5 exemplars del calendari
  • 3r premi: ruta modernista guiada Puig i Cadafalch per a dues persones (Mataró-Argentona) + 5 exemplars del calendari

*Des del dia d'entrega del premi fins el 30 de desembre, sempre sota disponibilitat.

La resta de fotografies escollides per al calendari, rebran un llibre i 5 exemplars del calendari com a obsequi.

Comparteix