El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme presenta el perfum ‘L’essència del Maresme’

divendres 20 juliol 2018

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme presenta el perfum ‘L’essència del Maresme’

. La fragància, obra del perfumista James J. Boyd, es distribuirà pels diferents punts i establiments turístics de tota la comarca.  
. El perfum barreja notes marines, florals i afruitades i és ideal per ambientar estàncies amb un aroma fresc, intens i aromàtic.

El Passi Garden Home de Mataró va acollir dimarts 10 de juliol la presentació oficial del perfum ‘L’essència del Maresme’, impulsat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme. L’acte va anar a càrrec de Joaquim Arnó, president del Consorci  de  Promoció  Turística  Costa  del  Maresme i vicepresident del Consell Comarcal del Maresme; i del perfumista James J. Boyd, autor de la fragància.

Nova aposta per la projecció de la comarca
El nou perfum neix aquest mes de juliol en el marc dels actes de commemoració del 30è aniversari del Consell Comarcal del Maresme, esdevenint així una de les sorpreses i novetats més destacades de la celebració d’aquesta important efemèride.
Amb aquest projecte, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme dóna una passa més en el seu ferm objectiu de donar visibilitat, potenciar i difondre els actius de la comarca. Per tot plegat, Joaquim Arnó assegura que “iniciatives com aquesta són claus per diversificar tots els nostres atractius com a comarca i obrir-los al llarg de tot l’any al gran públic”.

Les primeres unitats de producció es destinaran inicialment a la promoció i no serà fins al mes de setembre quan el perfum estarà disponible als punts d’informació turística de la comarca. La idea és també fabricar-ne en format monodosi per ambientar les estances dels hotels. En funció de l’acceptació que tingui, més endavant s’iniciaria la seva comercialització.

Un perfum amb un aroma inconfusible
‘L’essència del Maresme’ és un perfum dissenyat especialment per a l’ambientació d’estàncies. Així, la fragància ha estat creada pel perfumista James J. Boyd mitjançant diferents elements propis i identificatius del Maresme; entre ells, pinzellades de notes marines, notes florals fresques i alegres, un toc de nota gormanda i cítrica, roses i clavells i maduixes.
 
I tot, amb el propòsit de crear un perfum fresc, intens i aromàtic. Així, segons el seu creador, “no som conscients que estem en una franja planetària que és insuperable. No hi ha res al món que conjugui cultura, art, gastronomia i paisatge com el Maresme. Aquí hi ha de tot”.
El perfum, finalment, està decorat amb un disseny de la dissenyadora gràfica Marina Turró que, mitjançant una aquarel·la, evoca els principals elements que componen la fragància. 

Comparteix