Ja està disponible la segona edició de la Guia de Turisme Escolar al Maresme

dijous 28 juny 2018

Ja està disponible la segona edició de la Guia de Turisme Escolar al Maresme

La guia recull un total de 189 propostes, 54 més que la primera edició.
Aquesta eina inclou un llistat d’activitats a dur a terme per a Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat.  Descarrega’t la guia aquí

Per segon any consecutiu, el Consorci  de  Promoció  Turística  Costa  del  Maresme ha editat la Guia digital de Turisme Escolar al Maresme. Es tracta d’una eina que recull un total de 189 propostes, 54 més que la primera edició, i que posa els  recursos turístics d’una comarca a  disposició de la comunitat educativa, alhora que incentiva l’economia de proximitat i  promociona el  Maresme com a destinació turística i d'oci.

El president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Joaquim Arnó, destaca que “la segona edició de la Guia demostra que la primera va ser un èxit. De manera que no només repetim, sinó que ampliem l’oferta de propostes respecte a l’any anterior. Aquest increment mostra l’interès que tenim per fer créixer aquest projecte, pel qual apostem amb tota la nostra il·lusió”. 
Entre aquestes propostes hi ha activitats lúdiques, visites a museus, centres d’interpretació, arxius històrics, rutes, escoltes de natura, visites a explotacions, parcs urbans i àrees d’esbarjo, albergs i cases de colònies, així com moltes altres activitats. En conjunt, un seguit de recomanacions de molts àmbits, com el cultural, el turístic, el social o el de lleure. La guia va néixer l’any passat amb l'objectiu d'acostar als centres educatius els recursos necessaris que complementin l’activitat docent a les diferents etapes educatives: Cicle Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat.

La guia està disponible a la pàgina web del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. També s'ha repartit per totes les escoles de la comarca el díptic informatiu, on es resumeixen totes les propostes i el contingut que hi trobaran en aquesta guia.

Consulta la guia online aquí

Comparteix