Arriba la 3a edició de la Guia dels Festivals Musicals del Maresme

dimecres 16 maig 2018

Arriba la 3a edició de la Guia dels Festivals Musicals del Maresme

La guia esdevé una eina molt útil per identificar i reconèixer els festivals de música que se celebren a la comarca al llarg de l’any. Descarrega l’agenda aquí

 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme torna a publicar, per tercer any consecutiu, la Guia dels Festivals Musicals del Maresme 2018. Es tracta d’una eina de difusió cultural que exposa l’oferta de festivals que es duen a terme a la comarca durant tot l’any. El llibret agrupa més de quaranta festivals, la totalitat dels quals se celebraran al Maresme.
Ja sigui música clàssica, jazz, country, rock o tradicional, el Maresme acull tota mena d’esdeveniments musicals al llarg de l’any, sense excepcions de gèneres i estils. Davant aquest caràcter eclèctic a l’hora de programar festivals, la Guia dels Festivals Musicals, editada en quatre idiomes, té un ús pràcticament imprescindible tant pels maresmencs com pels visitants d’arreu del territori o els turistes de tot el món.  

La guia inclou un calendari de festivals, així com una secció amb les localitzacions o una classificació que separa els festivals per gèneres musicals. La presentació de la guia està prevista pel 8 de juny a Palafolls, just abans del primer concert del Festival 4dJazz. La podreu aconseguir a oficines de turisme de la comarca i de les comarques veïnes, als ajuntaments, i altres establiments.

Comparteix