El Maresme s’uneix a l’oferta del Barcelona Pass Modernisme

dijous 3 maig 2018

El Maresme s’uneix a l’oferta del Barcelona Pass Modernisme

A través d’una targeta que permet l’accés sense cues i a preus més baixos es podrà visitar fins a 15 joies modernistes de la demarcació de Barcelona, dues d’elles ubicades a la comarca del Maresme.
El recinte modernista de Sant Pau va acollir fa pocs dies la presentació de la iniciativa Barcelona Pass Modernisme. Una campanya, liderada per Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona, que coincideix amb l’Any del Turisme Cultural i que permet als visitants de Barcelona accedir a una quinzena d'edificis modernistes tant de la ciutat com d'altres municipis. El paquet permet visitarels edificis sense fer cues i a preus més baixos i en un termini de set dies. El preu és de 90 euros, la meitat del que costaria visitar-los tots sense aquesta promoció.

El Maresme també forma part d’aquesta iniciativa

El Barcelona Pass Modernisme permet entrar a diversos espais modernistes de la capital catalana com la Casa Ametller, el Recinte Modernista de Sant Pau, la Casa de les Punxes, el Palau de la Música o el Palauet Casades, entre d’altres. Però també dona accés a equipaments situats a altres municipis, com el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i la Casa Alegre de Sagrera de Terrassa o el Cau Ferrat i el Museu de Maricel de Sitges.
A la comarca del Maresme també es podran visitar autèntics tresors del modernisme: la Casa Museu Domènech i Montaner de Canet de Mar, i  la Casa Coll i Regàs de Josep Puig i Cadafalch a Mataró.

Comparteix