Arriben vaixells històrics i centenaris a la costa del Maresme

dimecres 21 març 2018

Arriben vaixells històrics i centenaris a la costa del Maresme

Del 22 al 25 de març la Base Nàutica Mataró Marina Barcelona allotjarà el Galeón Andalucía. Aquest serà un petit tast de la trobada de vaixells històrics que se celebrarà al mes de juny a la comarca.

 

A partir d’aquest dijous i fins al diumenge, la costa de Mataró comptarà amb un atractiu ben especial per visitants i veïns: el Galeón Andalucía. Un esplèndid vaixell històric rèplica d’un dels galions espanyols protagonistes de les rutes comercials que van unir Europa amb Amèrica i les Filipines*.

Nous reclams turístics per a la costa maresmenca: una trobada de vaixells històrics

La visita del Galeón Andalucía a la Base Nàutica Mataró Marina Barcelona serà un avançament de la trobada de vaixells que s’ha organitzat de cara al mes de juny. El festival marítim Maresmar-Trobada de Centenaris 2018 se celebrarà en aigües del Maresme entre el 8 i el 10 del mes de juny. En aquesta trobada d’embarcacions centenàries i històriques, organitzada per l’empresa arenyenca Varador 2000, hi participaran una vintena de vaixells encapçalats pel Santa Eulàlia – buc insígnia del Museu Marítim de Barcelona – i el Sirius, que aquest any compleixen 100 anys i encara naveguen. També hi participaran altres vaixells històrics com el Sant Ramon, el Far Barcelona, el Bon Temps i La Courtisane, entre molts d’altres.
 
El públic visitant podrà contemplar i visitar els vaixells així com les zones habilitades pels diferents ens col·laboradors. El programa d’activitats també inclou una Travessa per la Costa del Maresme, en la que participarà tota la flota històrica i una flota popular formada per particulars i clubs nàutics. Al mateix temps i en el marc del Maresmar, al port d’Arenys de Mar també s'hi desenvoluparan diverses activitats paral·leles: exposicions fotogràfiques, conferències, taules rodones, xerrades i activitats per a la mainada, entre d’altres. Més informació sobre la trobada a maresmar.cat.
 
*Punt de venda d’entrades al moll o a www.fundacionnaovictoria.org. Horari de visites:10.00 h a 19.00 h

Comparteix