Nous materials promocionals per donar a conèixer el Maresme

dilluns 19 febrer 2018

Nous materials promocionals per donar a conèixer el Maresme

‘Per gaudir tot l’any!’ és el títol d’aquest nou catàleg que recull els actius més destacats de la comarca.
 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha editat un nou catàleg promocional dels actius del Maresme que es distribuirà en fires de turisme i altres espais professionals. Sota el títol ‘Per gaudir tot l’any’, el catàleg recull alguns dels atractius més destacats de la comarca: l'oferta en turisme familiar, la qualitat de les platges, la riquesa del patrimoni cultural, les múltiples instal·lacions per a la pràctica esportiva, els paratges naturals protegits, els productes gastronòmics de renom, entre d’altres.
 
Segons el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, l'edició d’aquest nou catàleg ‘és una mostra de com el Maresme va conformant i identificant els seus atractius turístics més enllà del sol i la platja’. Segons Arnó, la comarca ‘està fent un pas endavant per consolidar-se com un destí de turisme cultural, d’esdeveniments, d’esports, familiar i de reunions’.
 
En total s’han editat 7.500 unitats de cadascuna de les dues versions del catàleg, una en català i en anglès i, l’altra, en castellà i francès.
 
Accediu al catàleg!
Comparteix