EUHT StPOL i el Consorci “Costa del Maresme” creen una Beca d’estudis per promoure els estudis de Direcció Hotelera als estudiants del Maresme

dijous 23 març 2017

EUHT StPOL i el Consorci “Costa del Maresme” creen una Beca d’estudis per promoure els estudis de Direcció Hotelera als estudiants del Maresme

En data de 23 de Març del 2017, s’ha signat a l’Hotel-Escola de Sant Pol un conveni de col·laboració entre el Consorci de Promoció Turística “Costa del Maresme” i l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.

Amb l’objectiu de facilitar i promoure els estudis universitaris de Direcció Hotelera als centres Maresmencs que ofereixen Batxillerat, les dues entitats han signat un acord de col·laboració per tal d’oferir suports econòmics pel proper curs 2017-18 als estudiants de la comarca que s’inscriguin al Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística, estudis universitaris acreditats per la Universitat de Girona (UdG), universitat a la qual el centre està adscrit. Els interessats que vulguin optar a la Beca hauran de contactar amb el seu centre d’estudis per tal d’iniciar el procediment. L’acord ha quedat formalitzat després de que el Sr Joaquim Arnó, president del Consorci de Promoció Turística “Costa del Maresme” i el Sr Lluís Serra, director de l’EUHT StPOL, firmessin el conveni a acompanyats per l’Alcaldessa de Sant Pol de Mar, la Sra. Montserrat Garrido.

Sobre l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar (H-E StPOL) L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar és membre fundador de l’exclusiva xarxa Hotel Schools of Distinction. Ofereix un model únic a Espanya i pioner a Europa, el d'hotel-escola universitari, basat en la gestió exclusiva per part dels seus propis alumnes, sota supervisió dels seus professors. El centre, format per l’EUHT StPOL i el CGR StPOL, és una escola de prestigi al món de la gastronomia, la restauració i la gestió hotelera, reconeguda internacionalment, tant pel seu prestigi com l’alta incorporació laboral dels seus alumnes. Amb 50 anys d'experiència en la docència, el centre ha comptat amb la col·laboració de xefs i directius del món hoteler de primera línia. 

Comparteix