Arriba la "perla verda" de la cuina maresmenca

divendres 3 març 2017

Arriba la "perla verda" de la cuina maresmenca

Del 4 de març al 30 d'abril, restaurants de 17 municipis oferiran plats i menús especialment pensats per posar en valor el pèsol, tan arrelat a la comarca del Maresme.

Restaurants i productors de la comarca s'uneixen per promoure el consum i la producció d'aquesta planta lleguminosa tan preuada a la nostra comarca. El pèsol, del qual les varietats més arrelades són garrofal i floreta, es pot cuinar de moltes maneres diferents, pèsols ofegats, mochis, a la catalana, amb sèpia i patata, etc! Maridats amb vins de la Denominació d'Origen Alella.

No us perdeu les activitats i esdeveniments com: XX Jornades del Plat de Mataró (sèpia amb patataes i pèsols), la Pesolada de Caldes d'Estrac, o bé la Festa, Sopar, i Mostra gastronòmica de Llavaneres, on fins i tot podreu concursar al Llavamasterxef, un concurs de cuina per equips!

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, juntament amb el Consell Comarcal del Maresme-Productes de la Terra, hem editat aquest llibret en format on-line, amb tot el recull de les propostes culinàries i esdeveniments al voltant de la cuina del pèsol, juntament amb la col·laboració del Consorci enoturisme DO Alella, i el Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme.

Mengeu i gaudiu el Maresme!

Enllaços relacionats:

Vine a degustar la "perla verda" maresmenca!

Del 4 de març al 30 d'abril, a diferents restaurants de la comarca. També trobareu el llistat de productors de pèsol al llibret promocional.

Consulta el programa a l'...

Comparteix