31è Festival de Jazz i Blues a Calella Joan Josep Ribas (Txespi) i 1r. Festival d’Harmòniques

De dijous 15 setembre 2022 a diumenge 18 setembre 2022

31è Festival de Jazz i Blues a Calella Joan Josep Ribas (Txespi) i 1r. Festival d’Harmòniques

Calella
Venda d’entrades a www.entrapolis.com, en el mateix museu o  a taquilla a partir d’una hora abans de l’actuació, sempre que no s’hagin exhaurit. En cas de pluja, el concert es faria a la Sala Mozart.

DIJOUS 15
20.00 h, pati del museu Arxiu, concert de Blues, a càrrec de Sweetcase Brothers, Festival de Jazz & Blues a Calella Joan Josep Ribas (Txespi)  i 1r. Festival d’Harmòniques. Entrada 10 €.

DIVENDRES 16
20.00 h, al pati del museu Arxiu, doble concert, amb Brendan Power (Regne Unit) i el duet Marko Jovanovic (Alemanya) & Georgi Sareski (Macedònia), Festival de Jazz  & Blues a Calella Joan Josep Ribas (Txespi)  i 1r. Festival d’Harmòniques. Entrada 15 €.

DISSABTE 17
19.00 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert de Blues. Festival de Jazz & Blues a Calella Joan Josep Ribas (Txespi) i 1r. Festival d’Harmòniques.
21.00 h, a la Sala Mozart, Doble Concert amb  tres harmonicistes del món, amb Joan Pau Cumellas (Catalunya), Greg Zlap (França) i William Galison (EEUU),  Festival de Jazz  & Blues a Calella Joan Josep Ribas (Txespi) i 1r. Festival d’Harmòniques. Entrada 18 €.

DIUMENGE 18
12.00 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert de cloenda del  Festival de Jazz  & Blues a Calella Joan Josep Ribas (Txespi)  i 1r. Festival d’Harmòniques.

 
Comparteix