Arribada de la Flama del Canigó i revetlla de Sant Joan a la Riera Principal

dijous 23 juny 2022

Arribada de la Flama del Canigó i revetlla de Sant Joan a la Riera Principal

Alella

Torna el sopar popular a la Riera Principal. Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia del 7 al 17 de juny emplenant el formulari web, especificant el nombre d'entrades amb un límit màxim de 8 persones per inscripció.

Les persones que vulguin acompanyar la Flama del Canigó en els darrers metres del seu recorregut pels carrers d'Alella poden apuntar-se del 7 al 17 de juny en el formulari web. Es realitzarà un acompanyament des del parc de Can Sors a la Riera Principal, on els estarà esperant una comitiva sorpresa per donar la benvinguda a la Flama i encendre la foguera de Sant Joan. 

20-20:45 h Arribada de les persones inscrites a Can Sors.

20:45-21 h Arribada de la Flama a Can Sors i petita parada tècnica de les persones que la acompanyen des del Coll D'Ares.

21 h Sortida dels corredors/es + voluntaris/es fins a la Riera.

21:30 h Arribada a la Riera. Acte de rebuda de la Flama i encesa foguera de Sant Joan amb els Trabucaires del Vi d'Alella.

20 h Obertura de portes i validació d'accés davant de la plaça d'Antoni Pujadas.

Les taules no seran numerades i s'aniran omplint a mesura que la gent vagi entrant a la Riera. Servei de bar. Cova i cava per a tothom! Cal dur el menjar de casa i qui vulgui podrà fer ús de les graelles.

A més hi haurà música de revetlla per a tots els públics.

Comparteix