Els Pastorets de Mataró

diumenge 30 gener 2022

Els Pastorets de Mataró

Mataró

Benvingudes i benvinguts al teatre! 

Avui us presentem uns Pastorets que, com l’any passat, han canviat de format però sense perdre l’essència. Una posada en escena que us transportarà a una altra manera d’entendre i fer teatre. Uns Pastorets clàssics i moderns que fan que aquesta barreja sigui màgica en una aposta atrevida que volem que no us deixi indiferents. Segona temporada d’aquests nous Pastorets que hem encarat amb il·lusió tot i els continus dubtes per l’evolució de la pandèmia. 

Com a entitat ens vam plantejar si aquest any havíem de tornar a fer Els Pastorets de la manera tradicional. Després de valorar-ho vam arribar a la conclusió que, segons normativa, podíem fer uns Pastorets amb una mica més de participants però no era ni viable ni prudent intentar fer-los de la manera habitual, i així ho hem fet. Quan fa 105 anys de la primera representació, Els Pastorets del 2021-22 tornen a ser uns Pastorets en els que hi hem invertit moltes hores i dedicació i, sobretot, fets amb el cor, perquè Els Pastorets de Mataró formen part de les nostres vides i ens els estimem. I perquè un Nadal sense Pastorets, no és Nadal.

 


Estrenat el 1916 i basat en “L’Estel de Natzaret”, de Ramon Pàmies, Els Pastorets de Mataró porten a escena els dubtes de Naïm, la lluita entre el Bé i el Mal, les peripècies de Jonàs i Matatíes o la història bíblica del naixement de Jesús. Una orquestra interpreta en directe la música dels mestres Enric Torra, Felip Vilaró i Miquel Ferrer.

Els Pastorets de Mataró són Patrimoni Cultural de la Ciutat des de 1981 i fa cinc anys van ser guardonats amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.


Durada aproximada: 2 hores, sense entreacte.

No recomanat per a menors de 10 anys.

19, 26 desembre 2021

2, 6, 9, 15, 16, 22, 23, 30 de gener 2022

Compra d'entrades: https://entrades.salacabanyes.cat/

Comparteix