8a Ruta Gastronòmica de Cabrils

De dissabte 23 octubre 2021 a dimarts 15 març 2022

8a Ruta Gastronòmica de Cabrils

Cabrils

La ruta, promoguda per l’Associació d’Hostalers de Cabrils, amb el suport de l’Ajuntament de Cabrils es va presentar el divendres 22 d’octubre al restaurant Can Rin de la nostra població. La ruta vol promoure els establiments i la gastronòmica de Cabrils, amb una llarga tradició hostalera i tot un referent a Catalunya per la seva gastronomia de qualitat, avalada amb el segell de #VilaGastronòmica.

La durada de la ruta és del 23 d’octubre 2021 fins al 15 de març del 2022.  Durant quasi cinc mesos els restaurants participants serviran la seva proposta creativa amb l’arròs com protagonista.  A més aquests plats són solidaris: 1€ de cada plat anirà destinat a la Xarxa Popular d’Aliments del Maresme.

Els restaurants participants són: Ca L’Estrany, Can Rin, Il Forno di Papá, La Concòrdia, L’Hort Cabrils, L’Hostal de la Plaça, Nou Gras i Sal i Pebre.

A la presentació van estar presents  tots els establiments participants a la ruta, en un acte presidit per l’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals, i la participació de la regidora de promoció econòmica i de turisme, Sílvia Vallbona, i el Sergio González, president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils.

Propostes gastronòmiques dels establiments participants

La 8a Ruta Gastronòmica de Cabrils arrenca amb una variada selecció de plats amb personalitat i gran qualitat amb l’arròs com ingredient principal.  Els restaurants participants han creat delicioses i exquisides propostes:

Sal i Pebre: Risotto de verduretes.
L’Hostal de la Plaça:  Arròs de pagès.
L’Hort Cabrils:  Arròs d’ànec amb el seu magret, trompetes i rossinyols
Ca L’Estrany: Arròs a la marinera amb gambes i escamarlans d’Arenys.
Can Rin: Arròs del Senyoret.
La Concòrdia: Nigiri de la “Discòrdia”.
Il Forno di Papá: Risotto funghi porcini amb cruixent d’ibèric.
Nou Gras:  Arròs de Muntanya amb bolets, panxeta confitada i allioli de brasa.

Comparteix