Exposició Temporal Del figuratiu a l’abstracte

De dissabte 18 setembre 2021 a diumenge 19 setembre 2021

Exposició Temporal Del figuratiu a l’abstracte

Cabrera de Mar
Del figuratiu a l'abstracte

Sala Can Benet
Hora: 12- 14 h

Arriba a Cabrera de Mar l’exposició Del figuratiu a l’abstracte.

Una exposició de l’art d’aquarel·les del pintor Antoni Nogué. Després d’anys de formació i perfecció tècnica, Antoni Nogué es decanta per l’aquarel·la com a mitjà ideal per un llarg viatge artístic que va del figuratiu a l’abstracte.
 
L’exposició serà els dies 18, 19, 25 i 26 de setembre a la Sala Can Benet i estarà oberta de 12h a 14h.

Aquesta exposició vol ser un retrat d’aquest viatge d’autodescobriment i experimentació de l’artista, amb una trajectòria de més de 55 anys pintant i que ha estat guardonat a multitud de certàmens i exposicions, com la “Galeria de Arte Baldos” a Palma de Mallorca o la “Sennacheribbo” a Barcelona.
El viatge cap a l’abstracció de l’artista

Als inicis, Nogué va ser format pel pintor Luis Mà Escolà i va practicar el clar obscur amb pintura a l’oli. Més tard, de la mà del pintor Joan de Castellar, s’endinsa en el món de l’aquarel·la, en un principi amb una fase d’aproximació al model.
En aquest camp figuratiu trobava un espai confortable per deixar volar la seva creativitat.

Més endavant, a partir de la perfecció tècnica de l’aquarel·la, passa a un estil d’allunyament del model, aportant nous continguts amb un estil propi i distintiu. Així, després d’anys de feina constant i perfecció tècnica, l’artista aterra en l’abstracció.
Aquesta exposició és un reflex de la història de canvi i evolució d’un artista dedicat a la seva creació, amb la motivació que, com ell mateix afirma: “la pintura és la meva passió”.

Comparteix