Temporada teatre de tardor a Cabrera de Mar

De diumenge 19 setembre 2021 a diumenge 28 novembre 2021

Temporada teatre de tardor a Cabrera de Mar

Cabrera de Mar

Cabrera de Mar s’acomiada de l’estiu i saluda la tardor amb una nova temporada de teatre.

Quatre obres de teatre amb temàtiques i estils diferents ompliran els escenaris del municipi durant els mesos de setembre, octubre i novembre.

Es pot adquirir un abonament conjunt per tota la temporada de tardor a 28€

19/09 - LA TETA LISA (Cia. Grillats)
A les 19 h a l’Envelat Municipal (Cabrera de Mar)
Preu: 8 €
Amb guió original de Rosa J. Devesa, La teta lisa ens presenta un conjunt d’històries curtes i anècdotes protagonitzades per dones amb càncer de mama que pretenen escapar dels estereotips que acompanyen aquesta malaltia. Durant un any l’autora va acompanyar dones que lluitaven contra la malaltia: en proves, quimioteràpia, operatoris i post-operatoris. Totes aquestes experiències prenen forma a l’obra de teatre La teta lisa.

30/10 - AKELARRE (Cia. The Feliuet-
tes)

A les 19 h a l’Envelat Municipal (Cabrera de Mar) -
Preu: 15€
Música, cabaret, reivindicació, gamberrisme i molta diversió! The Feliuettes ens conviden al seu aquelarre per parlar-nos directament i fer-nos reflexionar sobre com és el món per a les dones i com podria transformar-se. A través de la faula, l’humor negre i l’absurd, Akelerre és una obra que s’expressa amb llibertat i sense embuts per posar en qüestió situacions del nostre dia a dia.

20/11 i 21/11 - INFANTICIDA (TAC)
A les 19 h al Teatret Can Bartomeu
Preu: 5€
Amb aquesta actuació el TAC duu al teatre una obra de Caterina Albert (coneguda com a Víctor Català) que en el seu moment va despertar incomoditat i controvèrsia per atrevir-se a qüestionar els dogmes establerts sobre les dones i la maternitat. Infanticida és el crit d’una dona, la Nela, que intenta trobar una escletxa de llum en un món
de foscor dessolador. Una dona que s’enfronta a tot per l’anhel de llibertat, la necessitat d’amor i el desig d’escapar del seu context opressor.

27/11 i 28/11 - EL SOMNI D’UNA NIT D’ESTIU (Cia. Grillats)
A les 19 h a l’Envelat Municipal (Cabrera de Mar) -
Preu: 8 €
La companyia Grillats porta a Cabrera aquesta reconeguda obra de Shakespeare que tracta sobre l’amor imperfecte, sobre estimar i que no t’estimin i sobre els misteris que amaga la nit, la màgia i el món dels somnis. Una obra dins d’una obra que combina els embolics amorosos de quatre joves atenencs amb les vivències de sis actors d’una companyia de teatre disfuncional que estan preparant una obra. Tots plegats seran víctimes dels encanteris dels reis de les fades, que tenen els seus propis problemes amoros, en una nit d’estiu d’allò més surrealista.

Comparteix