Festa Major de Tiana

De dijous 16 setembre 2021 a diumenge 19 setembre 2021

Festa Major de Tiana

Tiana

Tel. 93.395.50.11
https://www.tiana.cat/

Un any més arriba l’esperada Festa Major de Tiana, que enguany tindrà lloc del 16 al 19 de setembre.

Hi haurà activitats prèvies als dies de la Festa Major, com és el cas del III Aquatrail Solidària el dia 5, el concert d’havaneres amb Clara Sánchez el divendres 10, la celebració de la Diada Nacional de Catalunya i el Torneig de Futsal de Tiana el dissabte 11, un reconeixement a les joves i amateurs promeses esportives de la vila en streaming el dimarts 14 i a l’endemà el dia 15 un reconeixement als equips amb èxits esportius i a tots els clubs esportius tianencs, també en streaming a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Tiana. 

La Festa Major de Sant Cebrià ja donarà el tret de sortida el dijous 16 amb moltes activitats com un tobogan aquàtic, el repic de campanes, l’ofici solemne, els pregons infantil i adult i concerts a la nit. La resta de dies i ja fins diumenge 19 moltes més activitats com jocs d’aigua, clubs de lectura, campionats de petanca, espectacles per infants i adults, ballada de gegants, castells de focs i els concerts amb El Senyor Oca i l’Orquestra Girasol.

Totes les activitats són gratuïtes amb aforament limitat i a partir del dilluns 6 de setembre ja podeu reservar les vostres entrades a: https://www.entrapolis.com/organitzador/ajuntament-de-tiana
 

Comparteix