Caminades a la fresca a Arenys de Munt

De dimecres 7 juliol 2021 a dimecres 28 juliol 2021

Caminades a la fresca a Arenys de Munt

Arenys de Munt

Organitza: Ajuntament d'Arenys de Munt
IMPORTANT: Cal portar mascareta i/o mantenir la distància de seguretat en tot moment amb la resta de participants de l'activitat.

Aquest juliol, com en anys anteriors, es faran caminades d’aproximadament dues hores de durada a la tarda-vespre, guiades per Gaspar Casals.

La primera serà el 7 de juliol, amb sortida a les 7 de la tarda des de la plaça de l’Església, per anar al rial Bellsolell, el Fangar, la Font d’en Trici, el Camí de la Creu de Canet, Can Sala i Ca l’Amar.

La segona caminada serà el 14 de juliol des de l’aparcament de Can Globus, a 2/4 de 7 de la tarda, per anar amb cotxes particulars fins a Torrentbò. Un cop allà s’anirà a la riera de Torrentbò, Can Milans del Bosc, el camí de Can Montalt, el torrent de Font Freda i el camí de la Ferradura.

La tercera serà el 21 de juliol, a 2/4 de 7 de la tarda, també des de l’aparcament de Can Globus, per desplaçar-se fins a Collsacreu amb cotxes particulars. Des d’allà s’anirà a Can Carcacés, la Font de la Bruguera i Cal Paraire.

La quarta caminada es farà el 28 de juliol, amb sortida a les 7 de la tarda de la plaça de l’Església per anar a l’Ajup, el camí de Canet, el camí de ronda, el rial d’en Piteu, Ca l’Aiguaviva i Can Jalpí.

L’objectiu és conèixer l’entorn d’Arenys de Munt, seguint els camins tradicionals, que cada any canvien per fer més amenes les caminades. Els participants hauran de portar mascareta o mantenir la distància de seguretat en tot moment amb la resta de participants.

Comparteix