Concerts Can Caralt

De divendres 6 agost 2021 a divendres 27 agost 2021

Concerts Can Caralt

Sant Andreu de Llavaneres

La programació dels concerts de Can Caralt a Sant Andreu de Llavaneres serà molt àmplia i és que els 4 divendres d'agost se celebraran festivals musicals.

Divendres 6 d’agost
-22h Homenatge a Frank Sinatra
Agustí Burriel és una de les veus més reconegudes i sol·licitades entre les formacions de swing i blues de Catalunya.
Apropiar-se del repertori de Frank Sinatra i defensar-lo amb solvència i personalitat pròpia no és gens fàcil ni a l’abast de tothom. Conscient del repte que suposa, Burriel s’envolta d’un grup de músics de primera línia per crear la millor atmosfera en aquest particular tribut, recordant The Voice de la millor manera possible.

Divendres 13 d’agost
-22 h “Farem la revolució i la tornarem a fer”
Lídia Pujol, veu
Pau Figueres, guitarra

Aquest és un concert revolucionari, amb cançons reivindicatives i un personatge que fa moltes preguntes. Aquest personatge va a l’escola dels Somiatruites, on aprèn que les seves possibilitats i les dels altres són infinites. Per això decideix Fer la revolució i tornar-la a fer com una actitud de vida i de confrontació activa vers la injustícia.
En aquesta escola també ensenyen a cantar les quaranta. Avui us presentem tretze maneres de fer-ho, de dir la veritat, tant si convé com si no convé.
Au, coratge i a volar! Que són quatre dies i dos ja han passat.

Divendres 20 d’agost
-21.30 h Clara Requejo, piano i veu
Alumne de l’Escola Municipal de Música
-22 h Ignasi Terraza trio

Ignasi Terraza és un dels músics de jazz més valorats actualment a casa nostra, i compta amb un ampli reconeixement internacional.
Ha anat consolidant una personalitat inequívoca amb la seva manera d'interpretar el jazz, amb un so ple de virtuosisme, en què destaquen tant la força rítmica del swing, com la exquisida sensibilitat en l’expressió.
El seu és un jazz mediterrani, extravertit, obert, còmplice, que ens pot recordar el swing d'Oscar Peterson, la sensibilitat de Bill Evans i la murrieria de Tete Montoliu.
El trio el completen el reconegut contrabaixista Horacio Fumero i el solvent bateria Esteve Pi. Presentació CD -Ignasi Terraza Trio -"High up on The Terraza"

Divendres 27 d’agost
-21.30 h Cris Aceña i Júlia Sabater, piano
Alumnes de l’Escola Municipal de Música
-22 h Les Fourchettes

A Cappella! és un espectacle en el que la veu és l'únic instrument i protagonista. Amb un repertori que fa homenatge als grups vocals femenins dels 50 i els 60, Les Fourchettes reivindiquen amb certa dosi d'irreverència el Barbershop, un gènere tradicionalment masculí que tanmateix fan seu per intepretar des d’estàndards de jazz a temes de pop rock actual.
Format l'any 2015, aquest jove quartet barceloní ja ha actuat a festivals internacionals com el Moscow Spring a Cappella,ha guanyat el premi al millor quartet del concurs nacional de Barbershop SABS, i s’ha convertit en el primer quartet femení que aconsegueix la medalla d'or en aquesta categoria. L'any 2019 van concursar al talent show La Voz, superant amb èxit diverses eliminatòries.

Lloc: Jardins de Can Caralt

Comparteix