Vilassar de Mar cinematogràfica

Vilassar de Mar cinematogràfica

Vilassar de Mar
Animales Domésticos

Any 2009
Director Xavi Gimenez
Fitxa artística Marcel Borràs, Adolfo Fernández, Fernando Guillén Cuervo, Eduard Farelo, Carlos Kaniowski, Elena Furiase, Irene Escolar, Adam Jezierski, Gonzalo Ramos, Silvia Sabaté, Junio Valverde, Carlos Cuevas, Xavi Mira, Ona Casamiquela, Fermí Reixach, Laura Mañá.
Sinopsi Fran és un jove conflictiu que és internat en un centre de reeducació amb un mètode psicològic cruel i inhumà. Només la seva intel·ligència i rebel·lia evitaran que es converteixi en un animal domèstic.
Productora Castelao Productions
Localitzacions Cabrils, Vilassar de Mar, Mataró i Molins de Rei.
 
 
 
La Ley del Mar
 
"Ley Del Mar" es una pel·lícula, Drama, dirigida per Miguel Iglesias Bonns en 1950, estrenada el 16-02-1952, y producida por ACOR PC.
Amb l’actuació de: Félix De Pomés, Mercedes Monterrey, Juan Monfort, Isabel De Pomés, Fortunato Garcia, Román Bilbao, Robert Le Vigan, Carmen Cepillo, Juan Moreno Rigo, José M. Pinillo
 
Fitxa Tècnica de la pel·lícula
Argument: Rafael J. Salvia
Guió: Rafael J. Salvia
Director de Fotografia: Jaime Piquer
Càmera: Ricardo Albiñana
Música: Juan Durán Alemany
Muntatge: Juan Pallejá
Decorats: Francisco Izquierdo
 
L'argument del film està basat, suavitzat en alguns aspectes perquè es tractava d'un tema censurat, en la novel·la de Vicente Blasco Ibáñez "Els morts manen", on es reflecteixen els antics costums eivissencs del festeig de pagès, formes heretades, i costums i normes dels pescadors. La pel·lícula, centrada en el bell escenari de Santa Eulària i el seu Puig de Missa, va ser assessorada per José Tur, Pepet donis Serè, i l’historiador Manuel Sorá.
Aquest film s'havia donat per perdut fins que, últimament es van trobar diferents fragments en molt mal estat i que a més, estaven en diferents formats dipositats en la Filmoteca Espanyola. L'Associació de Vilassar de Mar dels nascuts el 1931, juntament amb l'Associació Cinema Rescat, van decidir restaurar el metratge amb l'ajuda econòmica de La Caixa, l’Ajuntament de Vilassar de Mar i l'Arxiu d'imatge i so del Consell Insular. Aquesta restauració l'ha dut a terme Alfonso del Amo de l'empresa ISKRA de Madrid.
 
 
Haz conmigo lo que quieras
 
Any 2003
Durada 98 min.
Director Ramón de Espanya
Guió Ramón de Espanya
Música Alfonso de Vilallonga
Fotografia David Omedes
Fitxa artística Ingrid Rubio, Alberto San Juan, Emilio Gutiérrez Caba, Manuel Manquiña, Ágata Lys, Carmen Elías, Carles Flavia, Chusa Barbero, Javivi, Bea Segura, Josep Julien
Productora Star Line Productions
Gènere Comedia
Sinopsi
Néstor (Emilio Gutiérrez Caba), un veterà pastisser recentment enviduat, s'encapritxa de Maribel (Ingrid Rubio), la filla de la seva assistenta, amb la qual vol formalitzar una relació al més aviat possible. Però Maribel ambiciona anar-se a Barcelona a treballar en el gabinet sadomasoquista que regenta la seva germana. A més s'ha enamorat de Manolo (Alberto San Juan) caçador de morosos amb qui somia una vida excitant i carregada de sorpreses. Però la possibilitat d'una sucosa herència la porta a casar-se amb Néstor amb l'esperança que no duri molt.
NO

Contingut relacionat

3 i 4 de desembre
Plaça Josep Tarradellas

Més de 40 parades nadalenques, música, trenet de Nadal i l'acte d'encesa dels llums de...

La gran festa de la pagesia catalana tornarà els dies 1 i 2 d’octubre amb un cap de setmana de portes obertes i visites gratuïtes...

Un any més, arriba la Festa Major de Sant Joan amb propostes de música, teatre, animació...

A partir de les 9.30 h  

La 26a Trobada de puntaires de Vilassar de Mar anirà acompanyada d'una mostra de treballs i exposició...

Pàgines

Comparteix