Curiositats

Curiositats

Santa Susanna
Santa Susanna disposa de l’únic Centre BTT del Maresme: El Centre BTT Santa Susanna- Montnegre ofereix la possibilitat de viure la natura en primera persona i descobrir així, tot pedalant, el Parc Montnegre- Corredor. El Centre BTT proporciona al visitant informació sobre un seguit de rutes (més de 90 km) a realitzar pels voltants de la vila amb bicicleta de muntanya. Al punt d’acolliment us ofereixen tot un seguit de serveis: lloguer de bicicletes, per a totes les edats , servei de guia, bar, taller- botiga amb recanvis,... Punt d’acolliment del Centre BTT situat a l’Avinguda del Mar, s/n. Tel. 93 767 90 08.
 
Santa Susanna disposa d’una de les set Estacions Nàutiques de tota Catalunya:
Per a la pràctica de turisme actiu al mar, l’Estació Nàutica de Santa Susanna ofereix un gran nombre d’activitats, com les que es poden practicar a la Base Nàutica, a més d’allotjament i d’altres activitats complementàries, com excursions a la Costa Brava i a la Costa de Barcelona- Maresme amb creuers de l’empresa Dofi Jet Boats i xàrters d’una o varies persones.
La Base Nàutica, situada a la platja de les Dunes, és la millor manera de gaudir de la platja i el mar, ja que compta amb un espai recreatiu per gaudir d’activitats nàutiques durant el temps de lleure, com: vela, windsurf, snorkeling, esquí nàutic, ski bus, motonàutica, parasailing, piragüisme, kite-surf i caiac. A més d’oferir-se  serveis d’escola de vela, formació, sortides amb monitor i espais d’activitat amb monitor per als més petits.
 
Santa Susanna impulsora del primer i únic Festival Nacional dedicat a William Shakespeare: Des del 2003 fins al 2008 es va realitzar i impulsar a Santa Susanna el primer i únic festival nacional que uneix la dansa, la música, el teatre i el cinema a propòsit d’aquest insigne dramaturg. Al llarg de deu dies William Shakespeare revivia i impregnava amb les seves genials obres diversos racons de Santa Susanna, majoritàriament a la Masia de Can Ratés. El municipi es convertia en un centre indispensable per a tots els afeccionats al bon teatre gràcies a la participació de reconegudes companyies nacionals i estrangeres.
 
Santa Susanna Capital Mundial del Fitness: El municipi de Santa Susanna va esdevenir durant anys la Capital Mundial del Fitness, gràcies a la realització del Campionat Mundial, en les diferents categories femenines i masculines, tot atraient puntualment durant la tercera setmana del mes de setembre més de 200 atletes d’arreu d’Europa disposats a endur-se algun dels títols en joc. D’ entre tots, però, destacava el Campionat Mundial de Fitness Femení IFBB, que englobava 174 federacions nacionals. Les competicions es retransmetien a través de televisions i premsa especialitzada.
NO

Contingut relacionat

Es comentarà l'obra "Qui ha passat per aquí?" de Monika Lange i Christine Faltermayr

El pròxim dissabte 11 de febrer a les 11 h, la...
L'activitat anirà a càrrec d'Activitats d'Art

El pròxim divendres 10 de febrer a les 17. h, la Biblioteca Vall d'Alfatà albergarà una...
 del 2 al 4 de desembre 

Pàgines

Comparteix