Pineda de Mar cinematogràfica

Pineda de Mar cinematogràfica

Pineda de Mar

Dieta Mediterrània
Any 2008
Director Joaquim Oristrell
Fitxa artística Olivia Molina, Paco León
Sinopsi La vida de la Sofia, des que neix i comença a treballar en un restaurant de platja fins que es converteix en una cuinera de prestigi internacional.
Productora Messidor Films
Localitzacions Barcelona: C/ Viladomat, Mataró, Cabrera, Arenys de Mar, Montseny, Pineda de Mar, Calella, Canet, Sant Pol, Sitges, Taradell, Igualada.
 
La Mala Educación
Any 2003
Director Pedro Almodóvar
Fitxa artística Gael García Bernal, Javier Cámara, Fele Martínez, Daniel Giménez Cacho, Fran Boira, Alberto Ferreiro, Leonor Watling, Lluís Homar.
Sinopsi Dos nens, Ignacio i Enrique, coneixen l'amor, el cinema i la por en una escola religiosa a començaments dels anys 60. El Pare Manolo, director de l'escola i professor de literatura, és testimoni i part d'aquests descobriments.
Productora El Deseo
Localitzacions Alella (Escoles Pies), Riu Fluvià, Pineda de Mar (Pastisseria Mallol, Hotel Mercè), Masnou (Teatre Casino), Molins de Rei (Cinema La Joventut Catòlica, Teatre El Foment).

0

Contingut relacionat

El proper dissabte 15 de gener se celebrarà el 5è Cros de Pineda de Mar, organitzat per Gesport, amb la col·...

12è premi de fotografia OMBÚ a Pineda de Mar.
Termini: 01/11 al 21/11
Premi: 125€ en premis
Inscripció:...

Lloc:  Pineda de Mar
Adreça:...

El col·lectiu de Fotògrafs de Pineda ha preparat l'12ª edició del Premi Ombú, marcada per la pandèmia. El Premi Ombú és un concurs centrat en...

Fira Nadal és una fira comercial,...

Pàgines

Comparteix