Gastronomia

Gastronomia

Cabrera de Mar

A la gastronomia de Cabrera predominen els productes del mar i de l’horta com a tota la comarca del Maresme, rica en fruites i verdures gràcies a la seva  producció agrícola. Alguns productes destacats serien les maduixes, els pèsols i tots els productes d’horta. Del mar, gràcies a la proximitat de ports amb tradicional activitat de pesca, podem trobar tot tipus de peix i marisc. En destaquen les gambes, els escamarlans, els calamars i les cloïsses, a més de l’àmplia gamma de peixos de la costa. 
 
Un complement ideal seria el vi que poden trobar als establiments especialitzats del poble.
 
Dins del terme municipal de Cabrera de Mar podrem gaudir de una àmplia oferta de restaurants on poder tastar tots aquests productes. Des de restaurants amb cuina innovadora fins a restaurants de cuina casolana, pizzeries, plats combinats, tapes etc.
 

0

Contingut relacionat

A les 12h inauguració, tot seguit espectacle poeticomusical "AMOR ROMA" , presentació del pla estratègic de turisme i un aperitiu per finalitzar...

Activitats pedagògiques per a les escoles i instituts! Parcs, visites als museus, excursions, etc!

Del 3 a l'11 de juny

El Maresme té com un dels seus principals atractius culturals i patrimonials l’herència iberoromana. La comarca,...

3 i 4 de juny

mercat de productes artesanals o la fira d’entitats locals a més d’altres activitats puntuals com visites teatralitzades,...

Festivals de música per a tots els gustos, i per tota la comarca! Tria'n el teu a la guia de festivals de música del Maresme!

Pàgines

Comparteix