Postres de Nadal al Maresme

Postres de Nadal al Maresme

Descobreix els millors postres de Nadal Km. 0 amb aquesta selecció de dolços de la llista d’artesans inscrits a la Xarxa de Productes de la Terra – Maresme.

Torró de praliné cruixent – Pastisseria la Lyonesa (Arenys de Munt)

Amb més de 100 anys d’història la Pastisseria la Lyonesa d’Arenys de Munt ens proposa un torró artesà de praliné cruixent, una original combinació de xocolata blanca i xocolata amb llet, rematat amb un espectacular toc cruixent de Xixona. Aquest és dels postres més emblemàtics d’Arenys de Munt ideal per sorprendre als convidats més exigents.

Neules i torrons de Casa Graupera (Mataró)

Especialistes en neules, xocolates i torrons des de fa 122 anys, la Casa Graupera és un autèntic clàssic en la pastisseria mataronina. Les seves neules clàssiques, de xocolata, farcides... són el seu principal reclam però també elaboren torrons artesans i propostes creatives amb xocolata. Una de les seves novetats és el carbó de xocolata, que segur farà les delícies dels infants.

Torrons artesans trufats “encamisats” Postres Juanitas (Sant Pol de Mar)

Els “encamisats” són els torrons estrella de la pastisseria Postres Juanitas de Sant Pol de Mar. Son torrons artesans elaborats amb la millora matèria prima. Algunes propostes són els de xocolata blanca, mango i maracujà, el de galeta maria o el de figues amb ratafia.

Neules i torrons – Pastisseria Campassol (Canet de Mar)

Les neules de la Pastisseria Campassol, que encara segueixen la recepta original de 1953, es fan de forma totalment artesanal. I si us agraden els torrons creatius no deixeu de provar les seves propostes artesanes de RATAFIA amb nous de macadàmia caramel·litzades, xocolata blanca, festuc i taronja o el GRIU, trufat amb cítrics.
 
Tronc de Nadal – Sweet Sweden (Cabrera de Mar)

La proposta de la pastisseria Sweet Sweden de Cabrera de Mar són els postres artesans amb una forta influencia de la rebosteria nòrdica. Per Nadal ens proposen un pa de pessic artesà, farcit de melmelada de maduixa del Maresme i recobert de xocolata. Qui s’hi pot resistir?
 
Arbre de Nadal – Sauleda Pastissers (Sant Pol de Mar)

Una de les propostes més creatives de la pastisseria Sauleda és l’arbre de xocolata Valhorna Guanaja (70%de cacau) amb perles de fruits vermells i “crispy” de xoco però no deixen de banda les propostes més tradicionals com son les neules artesanes i els torrons amb propostes com el de cheese cake, el de cruixent d’avellanes i arròs inflat o el de pebre.

Torró de Coquetes d’Arenys – Danés 1944 (Arenys de Mar)

Les coquetes són unes galetes molt famoses a Arenys que, durant el Nadal, la pastisseria Danés 1944 converteix en Torró. Els seus ingredients: xocolata trufada amb cruixent de full caramel·litzat.

0
Comparteix