Amanida de llagostins macerats amb vi dolç

Amanida de llagostins macerats amb vi dolç

Ingredients per a 4 persones:

24 llagostins mitjans
½ litre de vi dolç DO Alella
Enciam
Oli d’oliva verge
Vinagre de Mòdena

Preparació

Bulliu els llagostins amb el vi dolç i sal durant cinc minuts. A continuació, deixeu macerar els llagostins durant una hora amb el mateix vi de la cocció. Seguidament, deixeu escórrer bé els llagostins. Talleu l’enciam a la juliana i la col·loqueu-lo en una plata. A sobre, poseu-hi els llagostins partits per la meitat. Finalment, amaniu-ho amb una vinagreta d’oli d’oliva verge i vinagre balsàmic de Mòdena.
 
Recepta cedida pel restaurant:
Les Caves
C/ de Sant Cristòfol, 4. El Masnou
Tel.: 93 540 21 60
Xef: Iñaki Rekondo

0
Comparteix