Pèsols estofats amb cansalada i botifarra negra

Pèsols estofats amb cansalada i botifarra negra

Ingredients per 4 persones:
800 g de pèsols pelats
200 g de cansalada
100 g de botifarra negra
1 ceba mitjana
4 tomàquets madurs
1 copa de vi blanc
100 g d'oli d'oliva verge
1 nou de llard de porc
Sal i pebre negre mòlt

Netejar les llavors i la pell els tomàquets, els triturem i reservem. Trossegem la ceba molt petita i reservem. Posem una cassola al foc amb l'oli d'oliva i el llard de porc i quan estigui calent introduïm la cansalada trossejada petita, salpebrem i deixem que es faci una miqueta, introduïm la ceba trossejada i esperem que es dauri removent de tant en tant, en aquest punt afegim el tomàquet triturat i ho deixem coure tot uns minuts, incorporem la copa de vi blanc deixant que s'evapori l'alcohol i afegim els pèsols cobrint-los lleugerament amb aigua i deixant-los coure a foc lent uns 15 minuts. Uns 3 minuts abans d'acabar la cocció incorporar a la cassola la botifarra negra tallada en rodanxes.

Recepta cedida pel Restaurant El Celler d'Argentona

0
Comparteix