Pèsols estofats amb botifarra, menta i anís

Pèsols estofats amb botifarra, menta i anís

Ingredients 4-6 persones:
100 g de carn viada
2 botifarres negres fines
2 botifarres blanques fines
1 botifarra crua
½ ceba
4 cebes tendres
2 kg de pèsol del Maresme
1 copa d’Anís del Mono dolç
½ copa de Peppermint
1 branca de menta fresca
2 l de caldo de carn o de pollastre

Tallem la carn viada a trossets no molt grossos i l’enrossim juntament amb la botifarra crua, també tallada a trossos, en una cassola amb un xic d’oli. Seguidament afegim la ceba picadeta i deixem que es cogui tot junt. Un cop la ceba està cuita, tirem els pèsols, deixem uns minutets i afegim l’anís i el peppermint. Deixem evaporar el alcohol. Mullem amb el caldo fins cobrir, un xic més i deixem coure 15 minuts.
Afegim les botifarres blanca i negre, deixem 5 minuts i acabem de posar els ingredients que falten, la ceba tendra, tallada en quatre i la branca de menta. Ho deixarem 10 minuts més i llest. Comprovar que el pèsol és béns cuit tastant-lo. Rectificar de sal.

Recepta cedida pel Restaurant el Racó de Can Feliu de Vilassar de Dalt

0
Comparteix