Pèsols del Maresme ofegats amb foie

Pèsols del Maresme ofegats amb foie

Ingredients per a 4 persones:

800 g de pèsols del Maresme (ja desgranats)
3 cebes tendres
1 foie d'ànec fresc d'uns 400 g
Sal i pebre
Mig got d’aigua mineral
Oli d’oliva

Talleu les cebes tendres a juliana fina.
Poseu-la en una cassola amb una mica d'oli d'oliva i deixeu-ho coure a foc lent, remenant
de tant en tant, fins que quedi transparent.
Afegiu-hi els pèsols, mig got d’aigua i una mica de sal. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc lent.
L’estona de cocció depèn dels pèsols. Si són pèsols petitons i molt frescos amb 3 minuts de cocció serà suficient però si els pèsols són més grans haureu d’allargar uns minuts més la cocció fins que quedin ben tendres.
Mentre es couen els pèsols. Talleu el foie en trossos d'uns dos cm de gruix, els salpebreu i els marqueu a la paella ben calenta fins que quedin ben daurats per cada costat.
Per muntar el plat serviu els pèsols de base i damunt hi afegiu un tros de foie.
Acabeu amb una miqueta de sal escatada i ja ho teniu a punt per servir!
Aquest plat és millor servir-lo i menjar-lo just acabat de fer.
 
Recepta cedida pel Restaurant Botavara de Vilassar de Mar

0
Comparteix