Bacallà amb tallarines a l'orenga i puré de poma i pèsol

Bacallà amb tallarines a l'orenga i puré de poma i pèsol

Ingredients per a 4 persones:
4 trossos de morro de bacallà de 180 g
200 g de pasta tallarines
80 g de pèsols nets
1 poma golden
oli d'oliva suau
orenga
sal i pebre

Primer de tot posarem a punt de sal el bacallà canviant l'aigua les vegades que sigui necessari. Una vegada el tinguem a punt de sal, el passarem per una paella antiadherent per la part de la pell i el posarem al forn a 180 graus, 15 minuts
Mentrestant bullirem la pasta i la saltejarem amb l’orenga i ho salpebrem.
Farem el puré de poma pelada i pèsols passats per una olla amb oli i ho triturem. Hi afegim sal i pebre.
Per acabar farem un oli de pèsols amb 4 pèsols bullits i una mica de oli suau.
Muntarem el plat posant la pasta de base, a sobre el bacallà i al damunt el puré. El toc final serà posar l’oli de pèsols. Bon profit!

Recepta cedida pel Restaurant 6Q de Canet de Mar

0
Comparteix