Pèsols

Pèsols

0

Primer de tot posarem a punt de sal el bacallà canviant l'aigua les vegades que sigui necessari. Una vegada el tinguem a punt de sal, el passarem per una paella antiadherent per la part de la pell...

Primer de tot posem el pa a remullar en llet.
En un bol a part, barregem les carns amb un dent d’all picat, una mica de julivert, sal, pebre i els calamars nets i picats. Afegim el pa...

Talleu les cebes tendres a juliana fina.
Poseu-la en una cassola amb una mica d'oli d'oliva i deixeu-ho coure a foc lent, remenant
de tant en tant, fins que quedi transparent.
...

Netejar les llavors i la pell els tomàquets, els triturem i reservem. Trossegem la ceba molt petita i reservem. Posem una cassola al foc amb l'oli d'oliva i el llard de porc i quan estigui calent...

En una cassola s’hi posa oli d’oliva i la sèpia tallada a trossos en fred. Quan s’hagi consumit  l’aigua de la sèpia hi afegim les cebes i els alls tendres. Un cop cuit ho reguem amb vi blanc. Ho...

Saleu els trossos de cua de bou, daureu-los en oli d’oliva i reserveu-los en una cassola de fang. En una paella, i aprofitant l’oli que heu fet servir per fregir la cua de bou, feu un sofregit amb...

Tallem la carn viada a trossets no molt grossos i l’enrossim juntament amb la botifarra crua, també tallada a trossos, en una cassola amb un xic d’oli. Seguidament afegim la ceba picadeta i deixem...

Tallem les salsitxes i la cansalada, la fregim i deixem daurar una mica, després afegim la ceba i els alls, quan tots els ingredients hagin cuit, afegirem els pèsols, remenem un xic i afegim els...

Preparació
En una cassola amb l’oli mesurat, feu-hi sofregir els dauets de cansalada només 1 minut, afegiu el porro picat, salpebreu i a foc lent deixeu coure uns 9 minuts, afegiu-hi l’all,...

Triturem tota la carn i remullem el pa amb la llet. Ho ajuntem amb la resta d’ingredients i barregem fins que quedi tot ben lligat. Procedim a “bolejar” les mandonguilles (la mida serà al gust)....

Netegeu el quilo de morena d’espines i pell i reserveu-la a talls ben polits.
Disposeu-vos a preparar el brou en una olla, sofregiu ben ros i daurat, els 1.250 gr. De morena tallada a...

Comparteix