Llobarro fresc al forn amb escamarlanets d'Arenys

Llobarro fresc al forn amb escamarlanets d'Arenys

Ingredients per a 4 persones
4 llobarros frescos d’uns 300/400 g
200 g d’escamarlanets frescos d’Arenys
2 patates grans tallades “panadero”
1 ceba tallada juliana
1 got de vi blanc
500 ml de fumet de peix
4 cullerades de picada d’all i julivert
Sal i oli d’oliva verge extra (al gust)

Preparació
Primer de tot, fregim la ceba y les patates tallades; no les fregim del tot, que quedin una miqueta cruetes ja que s’acabaran de cosir al forn. Un cop dauradetes, les reservem.
La resta de la cocció es farà tota al mateix recipient (paella, cassola, tenint en comte que anirà al forn). Primer de tot farem volta i volta als llobarros (no massa perquè s’haurà de acabar de cosir al forn). Quan ja estiguin una mica dauradetes afegim els escamarlanets d’Arenys i la patata i la ceba que hem reservat abans. Afegim el vi regant tots els aliments i una cullerada de picada d’all i julivert a cada peça de llobarro. Quan el vi hagi reduït afegim el fumet regant tots els aliments. Afegim sal al gust i ho posem al forn 12 minuts a 200ºC.

 
Recepta cedida pel Restaurant La Sala (Argentona) , inclosa al llibret de les Jornades gastronòmiques del peix i el marisc al Maresme de  2014.

0
Comparteix