Cuetes de rap al forn amb patates

Cuetes de rap al forn amb patates

Ingredients per a 4 persones
4 cuetes de rap d'uns 400g cadascuna
200g de patates pelades
4 tomàquets madurs
3 cebes
1 gra d'all
2 llesques de pa fregit
2 cullerades de brou de peix
100ml d'oli d'oliva verge les Garrigues
1g de pebre vermell
Una mica de julivert fresc
Sal

Preparació
Mentre s'escalfa el forn a 180º, es pelen les cebes, es renten i talln en juliana. Es fregeixen en una paella amb dues cullerades d'oli d'oliva calent, a foc baix.
Es tallen les patates, pelades i rentades, en llesques de mig centímetre de gruix.
Es piquen les llesques de pa fregit en un morter juntament amb el julivert, el gra d'all i el pebre vermell. 
Apart, en una cassola amb oli, s'hi possen les patates, la ceba fregida, les cues de rap i la picada. S'hi tira el brou i s'enforna durant uns 15 minuts.
Quan està a punt s'emplata i se serveix ben calent acompanyant-ho d'uns talls de tomàquet i uns palets de pastanaga marinats amb sal i oli d'oliva. 

Recepta cedida pel Restaurant La Fonda del Casal (Argentona), inclosa al llibret de les Jornades gastronòmiques del peix i el marisc al Maresme de  2014

0
Comparteix