Peix i marisc

Peix i marisc

0
Preparació

Bulliu els llagostins amb el vi dolç i sal durant cinc minuts. A continuació, deixeu macerar els llagostins durant una hora amb el mateix vi de la cocció. Seguidament, deixeu escórrer...

Preparació
Mentre s'escalfa el forn a 180º, es pelen les cebes, es renten i talln en juliana. Es fregeixen en una paella amb dues cullerades d'oli d'oliva calent, a foc baix.
Es tallen...

Preparació
Agafarem un meló de pell de sapo que estigui  al punt i amb una cullera farem boles de meló, amb un enciam, del tipus que mes ens agradi farem una base , li podem afegir una mica...

Preparació
Primer de tot, fregim la ceba y les patates tallades; no les fregim del tot, que quedin una miqueta cruetes ja que s’acabaran de cosir al forn. Un cop dauradetes, les reservem....

Preparació
Enfarineu el rap i salteu-lo, un cop acabat reserveu. En una cassola poseu el fumet més la ratafia, el romaní (no n'abuseu) i el rap, tot a foc lent, un cop reduïda la ratafia, hi...

Preparació:
Amb els caps dels crustacis farem el fumet, seguidament coure les patates amb el sofregit, el fumet i la picada, i per últim marquem els crustacis pelats a la graella i els...

Preparació 
Per macerar els ingredients
Agafem la taronja, la llimona i la llima i fem suc. Ho reservem en un bol.
Ratllem les pells de la taronja, llimona i llima i ho adjuntem...

Preparació
Netegem els calamars i reservem les potes i les aletes.
Tallem les potes i les aletes dels calamars a trossets petits, les fregim amb els 50 cc d'oli i reservem.
En el...

Preparació
Elaboreu una velouté de peix amb 50 g de mantega i  50 g de farina per litre de fumet de peix.
Confiteu els ceps sencers amb oli aromatitzat amb farigola, romaní, pebre en...

Comparteix