Tàrtar de tonyina vermella amb bruney de maduixes del Maresme amb pebre de Jamaica

Tàrtar de tonyina vermella amb bruney de maduixes del Maresme amb pebre de Jamaica

Ingredients per a 4 persones:
- 400 g  tonyina vermella fresca i d’òptima qualitat
- 20 g  cogombre adobat
- 10 g tàperes adobades
- 1 clara d’ou dur
- 1 C. S. (cullerada sopera) de vodka
- 20 g ceba
- 30 g oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre
- 150 g maduixes del Maresme
- 1 gra de pebre de Jamaica
 
Preparació:
Netejar la tonyina traient tots els nervis
Picar a ganivet finament amanir amb el pebre i sal a gust, oli d'oliva extra i la cullerada de vodka
Picar els cogombrets, les tàperes, la clara d'ou dur i la ceba, tot ben picat
 
Barrejar tot perquè quedin tots els ingredients ben integrats
Picar les maduixes del Maresme en daus i amb un ratllador ben fi ratllar sobre les maduixes el gra de pebre de Jamaica
 
Presentació:
Amb l'ajuda d'un cèrcol, fer un timbal amb el tàrtar de tonyina en un lateral del plat i en l'altre lateral posar la brunei de maduixes adornant amb una fulla de menta fresca
 
Bocca Restaurant, Mataró

0
Comparteix