Tartaleta de pasta brisa amb ametlla, crema i maduixes de Sant Cebrià

Tartaleta de pasta brisa amb ametlla, crema i maduixes de Sant Cebrià

Ingredients per a 30 unitats:
 
Per fer la pasta brisa necessitarem:
- 1 Kg de Farina
- 600 g de mantega
- 380 g de sucre
- 120 g d’ametlla en pols
- 3 ous i mig
- 2 g de sal
- Un xic d’aroma de vainilla
 
Per fer la crema pastissera necessitarem:
- 4 rovells d’ou
- 200 g de sucre
- 800 cl. de llet
- 200 g de nata
- 100 g de mesena
- Un toc de vainilla, canyella i pell de llimona
 
Per fer la Ganaché de xocolata
- 600 cl. de Nata UHT
- 540 grams de xocolata
- 200 grams de mantega
- 60 grams de sucre invertit
- Emulsionar tot a poc a poc
 
Posarem la crema dins la tartaleta ja refredada, i ho decorarem amb els fils de ganaché de xocolata per sobre
 
Sauleda Pastissers, Sant Cebrià de Vallalta

0
Comparteix