Secret de porc duroc amb salsa de maduixes de Sant Cebrià

Secret de porc duroc amb salsa de maduixes de Sant Cebrià

Ingredients:
- 1 peça de secret de porc raça Duroc
- Oli, sal i pebre
 
Per la salsa:
- 300 g maduixes de Sant Cebrià
- 1 ceba petita
- 1 got de brou de carn
- 1 got de vi negre
- 4 cullerades de mel
- Mantega i sal

Preparació:
En primer lloc, sal-pebrem les peces laminades del secret i les rostim en una cassola de fang i la reservem.
En la mateixa cassola afegim una mica de mantega i la ceba tallada ben petita, la deixem enrossir i aboquem el vi negre fins que redueixi. A continuació posem les maduixes; les saltegem, afegim la mel i el brou de carn.
Deixem coure la salsa uns deu minuts, la triturem i la passem pel colador. Si és necessari, la rectifiquem de sal i pebre i/o de mel.
La podeu servir com més us agradi: tallada a llenques i salsejada, o amb la salsa en un bol. Podeu reservar unes quantes maduixes per decorar el plat.
Podeu acompanyar aquest plat amb cebetes caramel·litzades, patates al forn o xips de verduretes.
Bon profit!
 
Carnisseria Can Martri, Sant Cebrià de Vallalta

0
Comparteix