Peus de porc amb maduixots del Maresme

Peus de porc amb maduixots del Maresme

 Ingredients per 4 persones:
- 4 peus oberts pel mig
- Caldo: 1 ceba, 2 pastanagues, 1 cabeça d’alls, 2 tomàquets, 1 fulla de llorer, 5 g pebre gra
- Sofregit: ceba, tomàquet
- Maduixots
- Picada: ametlles, alls, julivert.
 
Preparació:
Primer de tot, farem bullir els peus oberts pel mig amb tots els ingredients; ceba, pastanaga,alls, tomàquets, llaurer i pebre durant 2 hores.
Seguidament els posarem en una cassola i treurem els ossos més grossos.
Farem un sofregit de ceba i tomàquet i quan estigui a punt hi afegirem el caldo del bullit dels porc i els maduixots. Farem que bulli durant 10 minuts.
Passarem pel turmix; les pastanagues, la ceba, els tomàquets i les maduixes.
Seguidament ho afegirem a la cassola del sofregit. Bullir 10 minuts més.
Finalment farem la picada i també l’afegirem a la cassola. “Xup- Xup” a la cassola.
Decorar el plat amb maduixots laminats.
Espero que us hagi agradat la recepta.
Bon profit!!
 
Sra. Enriqueta Pera, cuinera de Can Martri de Sant Cebrià de Vallalta

0
Comparteix